آسترولوژی، متافیزیک و انرژی

معرفی نظرات و زاویه های بین سیاره ای در آسترولوژی

معرفی نظرات و زاویه های بین سیاره ای در آسترولوژی

در علم آسترولوژی به زاویه های بین سیاره ای نظر گفته می شود. ما انواع نظرات را در آسترولوژی داریم و بسته به زاویه ای که بین سیارات به وجود می آید، نامی به آن نظر اختصاص می دهیم. در این پست می خواهیم انواع این نظرات را برای شما معرفی کنیم. پس با ما همراه شوید.

قطع تارهای اتری

معرفی نظرات کواکب (زاویه های بین سیاره ای) نسبت به هم

در ادامه نام زاویه های بین سیاره ای که در آسترولوژی هم به دفعات از آن ها استفاده می کنیم، ذکر شده است:

  • مقارنه: زمانی که 2 کوکب در یک درجه از برجی با هم جمع باشند . به عنوان مثال شمس در 10 درجه اسد باشد و قمر هم در 10 درجه اسد باشد. خاصیت خنسی بودن را می سازد.
  • تسدیس: زمانی که بین دو کوکب 60 درجه فاصله باشد. یعنی یک برج میان آن دو کوکب باشد. به عنوان مثال شمس در 10 درجه ثور باشد و قمر در 10 درجه سرطان باشد. خاصیت دوستی بودن را می سازد.
  • تربیع: زمانی که بین 2 کوکب 90 درجه فاصله باشد. یعنی دو برج میان آن دو کوکب باشد. به عنوان مثال شمس در 10 درجه حمل باشد و قمر در 10 درجه سرطان باشد. خاصیت نیمه دشمنی می سازد.
  • تثلیث: زمانی که بین 2 کوکب 120 درجه فاصله باشد. یعنی سه برج میان آن دو کوکب باشد. به عنوان مثال شمس در 1 درجه حمل باشد و قمر در 1 درجه اسد باشد. خاصیت تمام دشمنی می سازد.
  • ازکانجانکت: زمانی که بین 2 کوکب 150 درجه فاصله باشد. خاصیت دشمنی می سازد.
  • مقابله: زمانی که بین 2 کوکب 180 درجه فاصله باشد. یعنی پنج برج میان آن دو کوکب باشد. به عنوان مثال شمس در 1 درجه ثور باشد و قمر در 1 درجه عقرب باشد. خاصیت تمام دشمنی می سازد.

    تفسیر نظرات سیاره ها

    از اين پنج ‌نظر (زاویه های بین سیاره ای)، تثليث را دوستي كامل دانسته‌اند و تسديس را نظر نيمه دوستي خوانده‌اند. مقابله را دشمني كامل مي‌دانند و تربيع را نيمه دشمني مي‌خوانند. مقارنه با ستارگان سعد نيك باشد و با ستارگان نحس بسيار بد.

    حال بايد دانست نظر دوستي به ستارگان سعد بسيار نيك است و به ستارگان نحس هم خيلي بد نيست. نظر دشمني هم به ستارگان سعد خيلي بد نيست ولي به ستارگان نحس خيلي بد است. مثلاً تربيع زحل با مشتري چندان بد نيست اما با مريخ بسيار بد است و نظر تثليث زحل با مريخ چندان بد نيست ولي با مشتري خوب است و هرگاه تثليث يا تسديس ميانة دو سعد باشد مانند مشتري و زهره بسيار نيك است.

    اما نيرين يعني آفتاب و ماه را قبلاً نوشتيم كه غالباً سعد هستند مگر در موارد ذيل:

    آفتاب و ماه هرگاه ما بين خود يا با ساير كواكب نظر تثليث يا تسديس داشته باشند سعد مي‌باشند و هرگاه از تربيع يا مقابله يا مقارنه اتصال بيابند مطلقا نحس خواهند بود. مخصوصاً مقارنه همه سيارات را با آفتاب بنام (احتراق) مي‌خوانند و مثلاً وقتي زحل مقارن آفتاب شود مي‌گويند (احتراق زحل) و هرگاه قمر مقارن شود مي‌گويند (احتراق قمر) الي آخر.

    اين است كه چون در اواخر ماه عربي قمر دور فلك را تمام كرده به منزل آفتاب نزديك مي‌شود همين كه به فاصله پانزده درجه رسيد مي‌گويند قمر (تحت الشعاع) است و چون به همان درجه كه مسكن آفتاب است وارد شد مي‌گويند در (عين احتراق) است و باز همين كه 15درجه از آفتاب دور شد مي‌گويند قمر از تحت‌الشعاع بيرون آمد و تحت‌الشعاع و احتراق منت‌هاي نحوست سيارات است.

    آشنایی با دو واژه مقابله و مقارنه در آسترولوژی

    مقارنه و مقابله در آسترولوژی

    اگر زمين بين خورشيد (Sun) و يك سياره (Planet) قرار گیرد، وضعيت مقابله (Opposition) ایجاد می شود و اگر خورشيد بين زمين (Earth) و يك سياره باشد به این وضعیت مقارنه (Conjunction) مي گويند؛

    لازم به توضیح است که سيارات تير (Mercury) و ناهيد (Venus) فقط دارای مقارنه های داخلى و خارجى (Superior & Inferior conjunction) هستند و با توجه به مدارشان نسبت به مدار زمین، هرگز در وضعیت مقابله قرار نمی گیرند اما بقیه سیارات سامانه خورشیدی دارای هر دو وضعیت مقابله و مقارنه با توجه به نحوه قرار گیری نسبت به زمین و خورشید در حرکت مداری خود به گرد مهر تابان هستند.

    زاویه های بین سیاره ای (نظرات کواکب) تاثیر بسیار بالایی در احوالات بشر روی زمین دارد و وقتی سیارات در جایگاه های مختلفی قرار می گیرند، تاثیر آن ها در زندگی انسان بسته به محل قرارگیری شان متفاوت خواهد بود. خوب است که در مورد این زوایا بیشتر بدانید و وقتی مثلا در مورد مقارنه دو سیاره صحبت می کنیم، راحت تر متوجه منظور ما شوید.

    اگر این مطلب را دوست داشتید، با امتیاز دادن به آن از ما حمایت کنید.
    [کل: 22 میانگین: 3.4]

    دیدگاه‌ها (6)

    *
    *

      احمد مهمان آبان 4, 1400 پاسخ

      سلام آقای نمازی تربیت زحل مریخ دارم اوضاعم خیلی خرابه بیکار بدون خانه ماشین فقر مطلق هرجاهم هرکاری کردم یا ضرر سنگین کردم یا پولم رفته تا دستگیری زندان فاصله ای ندارم لطفا راهنماییم کن ممنونتم

        رضا نمازی مدیر کل آبان 6, 1400 پاسخ

        تربیع زحل مریخ عامل ایجاد بسیاری از دشمنی هاست . اینکه شما در چه داشا و ترانزیتی هستید نیز بسیار مهم است . تراپی زحل میتواند کمک کننده باشد . به نیازمندان و فقرا کفش اهدا کنید

      احمد مهمان آبان 4, 1400 پاسخ

      تربیع دیکشنری فعال بود

      فائزه مهمان خرداد 30, 1401 پاسخ

      سلام چه طوری تسدیس بین خورشید و مشتری را محاسبه کنیم

        S M مشتری مهر 8, 1401 پاسخ

        خیر

        Yahoo مهمان مهر 26, 1401 پاسخ

        سلام. باید از روی چارت تولد نگاه کنید ممکنه تسدیس نداشته باشید ببین این دو

    پشتیبانی وبسایت