آسترولوژی، متافیزیک و انرژی

مقاله چندی با زمین تخت گرایان – قسمت اول: بررسی انحنا در سطح دریا

مقاله چندی با زمین تخت گرایان – قسمت اول: بررسی انحنا در سطح دریا

مقاله ای که پیش رو دارید و در این مطلب برای شما معرفی کرده ام با عنوان چندی با زمین تخت گرایان به قلم یوسف ظریف به بررسی شبهات علمی در مورد زمین تخت یا همان صاف بودن زمین پرداخته است. برای مطالعه این مقاله به ادامه مطلب مراجعه کنید.

قطع تارهای اتری

یکی از شبهات علمی که بشر از ابتدای تفکرش همیشه مطرح کرده، بحث تخت بودن زمین بوده است. بعدها با پیشرفت بشریت در حوزه نجوم و ستاره شناسی، موضوعی مطرح شد مبنی بر اینکه که زمین تخت یا صاف نیست بلکه زمین به صورت کروی شکل در فضایی بیکران قرار گرفته است. این نظریه جنجال های بسیاری در دنیای علم و غیرعلم به وجود آورد و تفکر انسان را در مورد محل سکونتش به دو دسته تقسیم کرد. گروهی که معتقدند زمین گرد و کروی شکل است و گروهی که معتقدند زمین صاف و تخت است.

با همین ادعاهای دوقطبی، مقالات مختلفی برای بررسی این شبه علمی منتشر شد. یکی از بهترین مقالات منتشر شده به زبان فارسی برای علاقه مندان، مقاله ای با عنوان چندی با زمین تخت گرایان نوشته یوسف ظریف است. این مقاله در یک مجموعه سه بخشی به بررسی شبه علمی زمین تخت پرداخته است. نویسنده این شبهه علمی را در سه بخش بررسی انحنا در سطح دریا، انحنای قابل مشاهده زمین و مفهوم نقشه تهیه کرده و در هر کدام از این بخش ها با مفهوم ذکر شده پرداخته است.

مقدمه مقاله چندی با زمین تخت گرایان

نویسنده در مقدمه مقاله چندی با زمین تخت گرایان این گونه آغاز کرده است که موضوعات شبه علمی متنوع هستند؛ فرضیه فضانوردان باستانی، زمین تخت، زیست آهنگ، فراروانشناسی، زمین توخالی، اختربینی، طالع بینی و… تعدادی از معروف ترین موضوعات شبه علمی می باشند. اما موضوعاتی همچون «زمین تخت» جزو ضعیف ترین مباحث شبه علمی محسوب می شود. در این موضوع با یکسری استدلال ها مواجه ایم که بیشتر ناشی از سطحی نگری هستند، لکن هدف ما برخورد دفع کننده با این موضوعات و شبه دانشمندان نیست. ما به دنبال ستیزه جویی با این حواشی علمی نبوده بلکه قصد داریم همگام با ایشان، صرفا با اتکا به ادعاهای خودشان مسئله را درک و سپس بررسی کنیم.

نظریه زمین تخت

موضوع زمین تخت با توجه به داشتن جذابیت های فوق العاده برای مخاطبان جوان و استفاده از رسانه های تقریباً رایگان همانند اینترنت و شبکه های اجتماعی، چندصباحی است در کشور ما بیش از پیش مطرح گردیده و به شدت در حال توسعه دادن قلمرو خود است. به همین دلیل نویسنده تصمیم را بر آن دانسته تا با تهیه مجموعه مطالبی در قالب چندی با زمین تخت گرایان به بررسی بیشتر این موضوع بپردازد و با تفکر منطقی با صاحب نظران زمین تخت صحبت کند.

قسمت اول: بررسی انحنا در سطح دریا

همان طور که در ابتدا گفتیم، مقاله چندی با زمین تخت گرایان در سه بخش تهیه و گردآوری شده است که این سه بخش عبارت اند از:

  • بررسی انحنا در سطح دریا
  • انحنای قابل مشاهده زمین
  • مفهوم نقشه

بخش اول این مقاله به بررسی انحنا در سطح دریا پرداخته است و در این مطلب هم ما مقاله مربوط به این بخش را در اختیار شما قرار می دهیم. دو بخش دیگر را در دو مطلب جداگانه منتشر خواهیم کرد. در این بخش نویسنده ابتدا به تعریف زمین تخت از دیدگان نظریه پردازانش پرداخته است. سپس در ادامه چند ادعایی که این افراد برای اثبات نظریه خود آن هم براساس سطح دریا مطرح می کنند معرفی شده است.

نویسنده برای بررسی ادعاهای مطرح شده توسط افراد، یکسری تصاویر تهیه شده توسط خود آن ها را در این بخش به نمایش گذاشته و هر ادعایی که براساس آن تصویر ذکر شده است را معرفی کرده است. در قدم بعدی خود نویسنده به سراغ یکسری تصاویر و یافته های علمی و همچنین استفاده از برخی نرم افزارها رفته و مجددا ادعاهای مطرح شده را از دید سایر دانشمندان و فعالانی که مخالف نظریه زمین تخت هستند مورد بررسی قرار داده است.

مطلب مرتبط: کتاب صورالکواکب خواجه نصیر الدین طوسی به زبان فارسی

با مقایسه نتایج خود و نتایجی که طرفداران زمین تخت مطرح می کنند، نتیجه نهایی میزان علمی بودن و درست بودن ادعاهای مطرح شده در خصوص این نظریه آن هم براساس سطح دریا، ذکر شده و این تفکر منطقی را به طرفداران آن معرفی کرده است. همان طور که در ابتدای مقاله چندی با زمین تخت گرایان مطرح شد، هدف ستیزه جویی با حواشی نظریه زمین تخت و طرفداران آن نیست بلکه هدف معرفی تفکری منطقی برای بررسی ادعاهای این افراد است.

مقاله به طور مفصل تر به بررسی این موضوع پرداخته است که از حوصله این مطلب خالیست. به همین دلیل نسخه کامل بخش اول این مقاله را به صورت رایگان در اختیار شما مخاطبان علاقه مند قرار داده ایم تا بتوانید مطالعات بیشتری در این زمینه داشته باشید. برای دریافت رایگان قسمت اول مقاله چندی با زمین تخت گرایان بر روی گزینه زیر کلیک کنید. باشد که همیشه با تفکری منطقی و به دور از تعصب به زندگی و دنیای پیرامون خود بنگریم.

  • دانلود قسمت اول مقاله چندی با زمین تخت گرایان
  • حجم فایل : 2.4 مگابایت
  • رمز فایل : synergyandastrology.com
  • منبع : وبسایت انجمن سینرژی و آسترولوژی ایران
  • اینستاگرام انجمن سینرژی و آسترولوژی ایران
  • راهنما
    جهت دانلود سریع تر، لینک دانلود را در آدرس بار نرم افزار اینترنت دانلود منیجر کپی کنید.
    اگر این مطلب را دوست داشتید، با امتیاز دادن به آن از ما حمایت کنید.
    [کل: 1 میانگین: 5]

    دیدگاه‌ها (3)

    *
    *

      morteza مهمان دی 18, 1399 پاسخ

      چرا ستارگانی مانند جدی همیشه در آسمان ثابت هستن و قدما از آنها برای جهت یابی (به دلیل ثابت بودن) استفاده میکردن ، در صورتیکه در فرضیه زمین کروی ، نباید جایگاه هیچ ستاره ای در آسمان ثابت باشه

        مسعود واعظ مهمان دی 18, 1399 پاسخ

        به نظر میاد شما در موضوع کروی بودن زمین، بحث چرخش کره زمین به دور خودش رو فراموش کردین. در هنگام چرخش زمین به دور خود، مجددا زمین در طول شبانه روز در جایگاه های تکراری از نظر موقعیتی قرار می گیره. در کنار این موضوع، ابعاد بسیار عظیم ستارگان باعث شده تا حتی با وجود فاصله های میلیون سال نوری هم، باز هم ما این اجرام آسمانی رو ببینیم و نور ساطع شده از آن ها به خاطر انرژی فراوانی که داره در هر جایگاهی از کره زمین و در هر فصل از سالی دریافت کنیم

      الف جیم میم!!! مهمان تیر 25, 1401 پاسخ

      سلام و تشکر از اینکه بالاخره یک نفر قصد کرد به موضوع مهم مشاهدات سطح دریا ورود کنه.
      علی رغم ظاهر تقریبا علمی سراپا اشکال و کج فهمی داشت مقاله و ابدا نتونست نتیجه دلخواهش رو بگیره.
      مثلا نگارنده نفهمیده قرار نیست همه جا سطح آب های آزاد را در نظر گرفت چون گرانش به سمت مرکز کره است و آب سیال و لذا دو طرف هر دریاچه یا کانال آبی نسبت به اون سطح آب آزمایش کاملا صحیح و بی نقص هست. لذاست که سطح بتفورد هیچ ایرادی نداره ولی مولف فهم نکرده اینو. اشکالات متعدد دیگه مثل نفهمیدن مفهوم سراب و عدم اعتنا به مباحث اپتیک در این زمینه وجود داره که تقریبا مقاله را از بارعلمی تهی می کنه. مایلم با نگارنده ارتباط داشته باشم تا بفهمه توی بحث کوه ها چرا انقدر اشتباه فهمیده قضیه را. بحث کرکس و دماوند یا کوه هایی که میگه چرا نصفش پنهان شده یعنی کلا بیگانه اس با موضوع.

    پشتیبانی وبسایت